

درباره کلینیک
اختلالات تحولی میتواند توانمندیهای کودک شما برای تفکر و عملکرد روزانه را تحت تاثیر قرار بدهند. علائم مشکلات رفتاری و اختلال در یادگیری، اتیسم یا اختلالات رشدی دیگر ممکن است از بدو تولد یا سالهای اولیه کودکی خود را نشان بدهند. ما در کلینیک اتیسم و تاخیر رشدی، کودکان و خردسالان دارای این علائم و سایر علائم مربوط به اختلالات هوشی و رشدی را مورد ارزیابی های دقیق قرار می دهیم. در کلینیک اتیسم مداخلات درمانی و آموزشی کودک شما (درمان های در منزل و درمان های کلینیکی) برنامه ریزی و هماهنگ میگردد و برنامه درمانی اختصاصی برای هر کودک تدوین میگردد. متخصصان رواندرمانی ما به شما و کودکتان می آموزند که چگونه با شرایط تحولی موجود زندگی خود را به خوبی ادامه دهید. همچنین ما در مورد تعامل با مدرسه و سایر افراد در مورد شرایط کودکتان به شما کمک می کنیم. در این کلینیک تلاش میشود تا در پکیج درمانی ارائه شده، مطابق با استانداردها، به تمامی ساحتهای زیستی-روانی-اجتماعی-معنوی کودک شما توجه گردد.
فرایند درمان
با ورود به کلینیک آتیه و پس از پر کردن فرم ها و انجام تست اولیه، یک جلسه کمسیون تشخیصی تخصصی کودک تشکیل شده و طی آن مصاحبه، مشاهده و ارزیابی تخصصی تشخیصی از خانواده و کودک به عمل می آید. سپس کمسیون تشخیص کودک، در صورت تشخیص مشکلات رشدی تحولی، کودک را به بخش کودک ارجاع می دهد.
در این مرحله مدیران کلینیک، جلسه ای با هدف مشاوره اولیه و تعیین درمان و درمانگر متناسب با شرایط کودک، تنظیم کرده و در مورد طرح درمان اختلالات تکاملی کودک، اطلاعاتی را به خانواده ارائه می کنند. پس از این، طرح درمان کودک که شامل مداخلات گوناگون و چندوجهی است، آغاز می شود. پس از هر دوره درمانی، جلسات ارزیابی روند درمان با مدیریت کلینیک برگزار می شود تا روند پیشرفت کودک و نیاز های درمانی کودک به صورت مداوم زیر نظر مدیریت و والدین قرار گیرد. طول دوره درمان و مداخله بسته به نوع و شدت اختلالات تکاملی کودک می تواند کوتاه و یا بسیار طولانی باشد. در نهایت و پس از طی دوره های درمانی و تایید درمانگران، مدیر کلینیک، و خانواده مبنی بر ایجاد تغییرات مثبت در کودک و حل مشکلات، کودک و خانواده از کلینیک ترخیص می شوند.
خدمات
– کاردرمانی (حسی، اتاق تاریک، جسمی- حرکتی، ذهنی)
– گفتار درمانی
– تحریک الکتریکی مغز (tDCS)
– رواندرمانی (برای کودک و والدین)
– بازی درمانی
– نوروفیدبک
– مداخلات دارویی
– نوروتراپی
– آموزش تحصیلی
– آموزش گروهی مهارتهای ارتباطی
– تحلیل رفتار کاربردی (ABA)
– هنر درمانی
اختلالات مرتبط
- اختلالات طیف اتیسم
- ناتوانی هوشی
- اختلال هماهنگی حرکتی
- تاخیر کلی رشد
- اختلالات ارتباطی (اختلال گفتاری، لکنت زبان و اختلال ارتباط اجتماعی)
- تاخیر کلی رشد
- اختلال ژنتیکی
وجه تمایز کلینیک آتیه
تیم درمانی کامل و چند رشته ای:
متخصصان تیم ما با هدف فراهم کردن درمان متناسب با شرایط هر کودک خاص دور همدیگر جمع شدهاند. در این تیم کارشناسان و درمانگرانی از رشته های روانشناسی کودکان استثنایی، روانشناسی بالینی، کاردرمانی، گفتاردرمانی، عصب-روانشناسی، علوم تربیتی دور یکدیگر گرد آمدهاند. بنابراین والدینی که در هر کدام از جنبه های رشدی کودک خود مشکلی مشاهده کرده و یا تصور می کنند کودک مشکلی دارد اما نمی توان آن را به طور دقیق تعیین و تبیین کرد به کلینیک آتیه درخشان ذهن مراجعه می کنند.
تشخیص کامل و جامع توسط کمیسیون تخصصی کودک
با ورود به کلینیک آتیه و پس از پر کردن فرم ها و انجام تست اولیه، یک جلسه کمسیون تشخیصی تخصصی کودک تشکیل شده و طی آن مصاحبه، مشاهده و ارزیابی تخصصی تشخیصی از خانواده و کودک به عمل می آید. سپس کمسیون تشخیص کودک، در صورت تشخیص مشکلات رشدی تحولی، کودک را به بخش کودک ارجاع می دهد.
استفاده از درمانهای جامع و به روز
وجه تمایز کلینیک آتیه درخشان ذھن و تمام بخش ھای درون آن ازجمله کلینیک اتیسم و تاخیر رشدی فراھم کردن تمامی درمان ھای مورد نیاز کودک و نگاه ھمه جانبه از قبیل درمان ھای زیستی، روانی و خانوادگی بسته به سن و نوع اختلال و شرایط خاص ھر کودک در یک مکان است؛ به صورتی که افراد برای ھر درمان نیازی به مراجعه به کلینیک ھای مختلف ندارند. بسیار دیده می شود که افراد برای دریافت درمان ھای مختلف از جمله روان درمانی، rTMS و یا دارو، مجبور به مراجعه به کلینیک ھای مختلف می شوند که مشکلات زیادی برایشان خواھد داشت ولی در کلینیک آتیه تمامی این درمان ھا، به صورت ھمزمان ارائه می شوند.
ارزیابی جامع فرآیند تحولی کودک
ارزیابی جامعی از فرآیند تحولی کودک، شامل هوش، زبان، توجه، یادگیری، شناخت اجتماعی و هیجانی، مهارت های حسی-حرکت و مهارت های تحصیلی از قبیل خواندن، نوشتن و ریاضیات در این مرحله صورت می گیرد. در ادامه و در صورت لزوم و برای تشخیص دقیق تر و مشخص شدن مسیرهای بلقوه درمانی، ارجاع کودک به آزمایشگاه نقشه مغزی آتیه ارجاع داده می شود. همچنین در فرایند درمان تلاش میشود جلسات چک آپ و ارزیابی مجدد میاندرمان توسط روانپزشک و مدیر کلینیک ، برای مانیتورینگ فرآیند پیشرفت و پاسخدهی به درمان صورت پذیرد.