حضور گروه کلینیک آتیه در بزرگترین رویداد نقشه برداری مغز کشور

کلینیک آتیه و بزرگترین رویداد نقشه برداری مغز کشور

حضور پروفسور رضا رستمی ریاست گروه درخشان ذهن در بزرگترین رویداد نقشه‌برداری مغز کشور

به گزارش روابط عمومی آتیه درخشان ذهن،‌ سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران در روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه سال جاری در سالن همایش‌های ستاد مرکزی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران برگزار شد. ارائه به روزترین اطلاعات حوزه نقشه‌برداری مغز، تبادل افکار متخصصین این حیطه، معرفی تکنولوژی‌های برتر مرتبط در داخل کشور و همچنین توسعه و ترویج بیش از پیش دانش نقشه‌برداری مغز در سطح کشور از جمله اهداف این گردهمایی علمی معرفی شد.

پروفسور رضا رستمی ریاست گروه آتیه درخشان ذهن به نمایندگی از این شرکت دانش‌بنیان در این سمپوزیوم به ارائه سخنرانی پرداختند. پروفسور رستمی استاد تمام گروه روانشناسی دانشگاه تهران است. ایشان مدرک پزشکی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سال 1996 و تخصص روانپزشکی خود را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 2002 کسب کردند. سپس به عضویت هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه تهران درآمدند. زمینه‌های پژوهشی ایشان شامل علوم اعصاب بالینی و کاربرد فناوری‌های نوین در درمان اختلالات روانی است. ایشان اولین مرکز علوم اعصاب بالینی ایران را با نام آتیه درخشان ذهن در سال 2007 پایه‌گذاری کردند. این مرکز هم‌اکنون با رویکردی تکنولوژیک به ارزیابی و درمان اختلالات روانی می‌پردازد. علاقه‌مندان با مراجعه به غرفه آتیه درخشان ذهن در سمپوزیوم با ساز و کار برخی از این تکنولوژی‌های نوین آشنا شدند.

به گزارش ایرنا، دبیر اجرایی سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران گفت: این رویداد علمی با هدف ایجاد همگرایی بیشتر در توسعه علوم و فناوری‌های نقشه‌برداری مغز و به‌روزرسانی اطلاعات پژوهش‌گران و اندیشمندان در تهران برگزار می‌شود. وی ادامه داد: 11 سخنران برجسته داخلی و خارجی به روزترین دستاوردهای حوزه نقشه‌برداری مغز را بررسی و آخرین دستاوردهای خود را در نقشه‌برداری مغز معرفی خواهند کرد.

عکس مربوط به رویداد نقشه برداری مغز کشور

قدیری به برگزاری نشست بهارانه پژوهش‌گران برجسته نقشه‌برداری مغز کشور در سمپوزیوم اشاره کرد و گفت: متخصصان برجسته و فعال در حوزه نقشه‌برداری مغز دور هم جمع می‌شوند تا با تبادل افکار، گام‌هایی برای پیشرفت کشور در این زمینه برداریم. وی با اشاره به برگزاری دومین جشنواره پژوهش و فناوری نقشه‌برداری مغز گفت: این جشنواره همزمان با سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران در روزهای 11 و 12 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. قدیری هدف از برگزاری این جشنواره را نمایش توانمندی شرکت‌های دانش بنیان اعلام کرد و گفت: 9 شرکت دانش بنیان که محصولاتی در این زمینه دارند، در این جشنواره مشارکت می‌کنند.

دکتر حامد اختیاری از Laureate Institute for Brain Research، دکتر خسروآبادی از دانشگاه شهید بهشتی، دکتر سیدمهدی خلیق‌رضوی از انستیتو رویان، دکتر گیو شریفی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر مریم وزیری از دانشگاه هاروارد از جمله سخنران‌های این دوره سمپوزیوم بودند. این گردهمایی علمی در سه پنل تخصصی با محوریت کاربردهای کلینیکی و تحقیقاتی تحریک مغزی، کاربردهای کلینیکی و تحقیقاتی سیگنال‌های مغزی و کاربرد نقشه‌برداری مغز در Presurgical planning برگزار شد. همچنین مهلت ارسال مقالات برای علاقه‌مندان تا پایان ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ اعلام شده بود.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!