اختلال فلج مغزی
اختلال فلج مغزی
اختلال فلج مغزی
اختلال فلج مغزی
اختلالات عملکردی شناختی سیستم مغز و اعصاب بیماری هایی هستند که ساختار سیستم عصبی را با مشکل مواجه می نمایند . این اختلالات در حقیقت بیماری های مشترک میان علم روانپزشکی و نورولوژی است. پیش از این و در میانۀ سالهای ۲۰۰۰ میلادی، نظریات، اختلالات عملکردی شناختی سیستم مغز و اعصاب را طور کامل در شاخۀ روانشناسی قرار می داد و تشخیص آنها در انجام تستهای ساده خلاصه می شد. امروزه و با پیشرفت مطالعات، اختلالات عملکردی شناختی سیستم مغز و اعصاب شامل نشانه های بالینی گسترده می باشد و اختلالاتی است که عملکرد سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. در هر شخص بیمار این نشانه ها می تواند متفاوت یاشد که در گروهی عوامل روانشناسی و در برخی اختلالات جسمی برجسته است.
فلج مغزی که از شایع ترین علل ناتوانی در کودکان به شمار می رود، باعث بروز ناتوانی های حرکتی-وضعیتی در کودک در حال تکامل می گردد. همچنین یک سری اختلال های ثانویه و همراه با بیماری دیده می شوند که ممکن است نسبت به خود بیماری، اثر بیشتری روی کودک و خانواده اش داشته باشند. این وضعیت اغلب با تشنج و ناهنجاری هایی در گفتار، دید، هوش، شناخت و رفتار همراه است که شرایطی خاص برای کودک و خانواده اش ایجاد می کند.
عوارض فلج مغزی بسیار گسترده است؛ عوارض زیر به طور کلی در این کودکان وجود دارد:
- اختلال در ارتباط و تعامل اجتماعی
- نابینایی
- تنبلی چشم
- نشانه های طیف اوتیسم
- اختلالات گفتاری
- بی اختیاری ادرار و مدفوع
- مشکلات حرکتی جدی
• گرفتگی عضلانی: تحریک سلول های مغزی با بهره گیری از تکنولوژی TMS جهت بهبود عملکرد بخش های مختلف مغز از جمله اندام های فوقانی، تحتانی، گفتار و سایر مناطق (TMS)
• درد مزمن: تحریک نواحی مغزی به وسیله جریان مستقیم درون جمجمهای(tDCS)
• بی اختیاری ادرار و مدفوع: بیوفیدبک: بیوفیدبک یا پسخوراند زیستی روشی است که از طریق آن فرد می تواند در هر یک از اُرگان های زیستی هدف تغییراتی را ایجاد نماید.
• مشکلات خلقی و عاطفی ناشی از فلج مغزی: TMS، tDCS و دارودرمانی
کلینیک مربوطه
کلینیک افسردگی و دوقطبی
کلینیک توانبخشی مغز و اعصاب
کلینیک مصاحبه و تشخیص
کادر درمان
ویدئوها
دانستنی ها
توصیه های غذایی بعد از سکته مغزی
۸توصیه غذایی مهم بعد از سکته مغزی موادغذایی که به بهبود عوارض سکته کمک می کند مواد غذایی که ذکر خواهیم کرد از طریق افزایش
رشد رفتارهای ضد اجتماعی کودکان ونوجوانان :اختلال سلوک
اختلال سلوک چیست؟ اختلال سلوک مجموعهای پایدار از رفتارهایی در کودک یا نوجوان است که به مرور زمان شکل میگیرد و تحول مییابد و معمولاً
آیا کودکان هم از افسردگی رنج می برند؟
افسردگی کودک در چه سنینی رخ میدهد؟ حدود ۲ درصد از کودکان در سن مدرسه و حتی پیش دبستانی از افسردگی رنج می برند. افسردگی